Keistuolė Betė
Naujiena

Ar esi pasiruošęs iššūkiui #EuropeanFilmChallenge? 2016-09-27

#EuropeanFilmChallenge tai kino teatro "Pasaka" inicijuotas projektas vykdomas Baltijos šalyse. Jį remia Creative Europe MEDIA programa. Projekto tikslas yra paskatinti žiūrovą žiūrėti europietiškus filmus ir tam ieškoti legalių būdų. Projektas yra viruso žaidimo tipo konkursas socialiniuose tinkluose, kuris, tikimasi, su laiku taps žiūrovų įpročiu ir paskatins žiūrovus pačius dalintis savo įspūdžiais apie filmus. 

Visi norintys dalyvauti turi užsiregistruoti www.europeanfilmchallenge.eu, atsisiųsti programėlę į savo telefoną ir pasižiūrėti 10 europietišku filmų. Kokie filmai yra tinkami yra paaiškinta taisyklėse. Dalyvis tiesiog turi nufotografuoti bilietą ar bet kokį kitą faktinį įrodymą, kuris patvirtina, kad peržiūra yra legali ir parašyti filmo pavadinimą bei vietą kur žiūrėjo. Programėlė padės lengvai ir greitai viską sugeneruoti ir (SVARBU) pasidalinti socialiniuose tinkluose. Tai gal būti Facebook, Twitter, Instagram su haštagu #europeanfilmchallenge.

Laimėtojams (tarpiniams ir pagrindiniam), bus pranešta el. laišku apie laimėjimą. O pagrindinis prizas ypatingas - kelionė į Tarptautinį Berlyno filmų festivalį. Bet kiekvienas dalyvis priklausomai nuo aktyvumo ir originalumo gaus tarpinius apdovanojimus.

Priimk #europeanfilmchallenge iššūkį! Peržiūrėk 10 europietiškų filmų legalioje platformoje arba kino teatre, kelk tai įrodančias nuotraukas ir galbūt būtent Tau atiteks šis prizas!


Kino teatro „Pasaka“ informacija



Atgal prie naujienų

Jūsų bilietai
---00:00---
IŠ VISO: 0.00 €
Pirkti

DĖMESIO! Pasirinkus vietas salėje, bilietus galima tik pirkti - vietų rezervacija NEGALIMA. 

Vaikiškas bilietas galioja tik vaikams iki 12 metų. 

Kaip įsigyti bilietą?

Pasirinkite filmą.
Puslapio apačioje pasirinkite dieną, laiką, bilietus ir spauskite „PRIDĖTI REZERVACIJĄ“
Salės plane pasirinkite norimas vietas ir spauskite „PIRKTI“.

Reikia pagalbos? Išsamus gidas: >>>ČIA<<<

Partneriai
Kino teatras „Pasaka“
UAB "Garsų pasaulio įrašai"
Best Film
© 2024 Kino teatras „MINIJA“
E-sprendimas: nSoft.lt