Keistuolė Betė
Naujiena

Ką žiūrėsime birželį? 2017-05-29

Nuostabioji moteris (Wonder Woman)

2D birželio 2-8 d.

Filme „Betmenas prieš Supermeną. Teisingumo aušra” pasirodžiusi karingoji amazonė Nuostabioji Moteris stoja į kovą už žmonijos ateitį.

Prieš tapdama Nuostabiąja Moterimi, ji buvo Diana – amazonių princesė, gyvenusi nuošalioje, su išorės pasauliu ryšių neturinčioje saloje, kur nuo pat mažų dienų buvo mokoma tapti nenugalima kovotoja.

Vieną dieną prie gimtosios salos krantų sudužus lėktuvui, Diana išgelbėja jo lakūną, kuris papasakoja apie pasaulyje siaučiantį Pasaulinį karą, apie kurį jos saloje niekas net nenutuokia. Atradusi tikrąsias savo galias ir pajutusi, kad sustabdyti karą yra jos tikrasis pašaukimas, Diana palieka savo namus ir, stoja į kovą už žmonijos ateitį.

Panašūs filmai – „Žmogus iš plieno“, „Savižudžių būrys“, „Betmenas prieš Supermeną: teisingumo aušra“.


Mumija (The Mummy)

3D birželio 9-22 d.

Prieš du tūkstančius metų Egipto princesė Ahmanet (aktorė Sofia Boutella) turėjo perimti sostą, tačiau jos tėvas persigalvojo ir nusprendė palaukti, kol jam gims sūnus. Įpykusi princesė jį nužudė ir pabandė užgrobti sostą jėga, tačiau buvo sutramdyta ir gyva palaidota sarkofage.

Pernelyg smalsiam amerikiečių kariui Nikui (akt. Tom Cruise) mūsų dienomis aptikus jos kapą ir atidarius sarkofagą, Ahmanet ištrūksta į laisvę ir yra pasiruošusi atsigriebti už visus ilgus įkalinimo metus. Pasitelkusi senovinius kerus, užkeikimus ir didžiulę ne šio pasaulio armiją, Ahmanet ketina užkariauti visą pasaulį. O Nikui jos plane numatytas ypatingas vaidmuo…

Įspūdingame, paslapčių ir nuotykių kupiname trileryje šalia pagrindinių herojų išvysime ir senokai didžiuosiuose ekranuose matytą Russellą Crowe.


Apsimetėliai (Teesklejad)

Birželio 9-15 d.

Trisdešimtmečių Anos ir Juhano šeima byra. Iš paskutiniųjų stengdamiesi išsigydyti po Anos aborto santykiuose atsivėrusias žaizdas, jie bando romantiškai leisti atostogas prabangiame pajūrio name, kurį jiems užleido pasiturintys draugai.

Vieno kivirčo metu paplūdimyje jie pastebi ten stovyklaujančius Eriką ir Trinę. Netikėtai prasidėjusi audra suniokoja nepažįstamųjų palapinę ir pora yra priversta pasikviesti du prašalaičius praleisti naktį name. Spontaniškai vilos savininkais apsimetę Ana ir Juhanas įsitraukia į keistą, melo apipintą, žaidimą, kuris pamažu tampa vis pavojingesnis. Tik laiko klausimas, kada riba bus peržengta.

„Tai ir kupina metaforų pasakėčia apie griūvančius santykius, kuriuos puikiai simbolizuoja vila, pilna veidrodžių ir langų, tampančių penktu filmo personažu, ir psichologinis trileris, kurį jaunas režisierius kuria nuo pirmų kadrų ir išlaiko įtampą iki paskutinės minutės.“ (S. Lingevičiūtė)

Tai bendras Estijos, Lietuvos ir Latvijos projektas. Filmas estų kalba su lietuviškais subtitrais.


Aldabra (Aldabra)

3D birželio 16-29 d.

Po maloniai šilta Indijos vandenyno saule, nutolęs daugiau nei per tūkstantį kilometrų į pietvakarius nuo Seišelių centro, stūkso antras pagal dydį pasaulyje koralinis Aldabros salynas. Prieš daugybę metų išniręs iš jūros gelmių į paviršių, dabar šis salynas yra daugybės egzotiškų gyvūnų rūšių namai. Čia sutiksite gigantiškuosius vėžlius, retas ryklių rūšis, ryškiaspalvius krabus ir žuvis, daugybę paukščių ir kitų gyvūnų. Dėl sudėtingo susisiekimo ir gamtosauginių draudimų Aldabros salynas yra viena iš nedaugelio vietų Žemėje, kurioje yra pabuvoję sąlyginai labai nedaug žmonių. Unikaliuose trimačiu formatu nufilmuotuose kadruose – nepakartojamas laukinis pasaulis ir kvapą gniaužiantys vaizdai iš tikro rojaus kampelio.

Nuotaikingas pažintinis nuotykių filmas dubliuotas lietuviškai ir skirtas visai šeimai.


Gelbėtojai (Baywatch)

Birželio 16-29 d.

Saulėtuose Kalifornijos paplūdimiuose nuolat pilna žmonių, o juos visuomet stebi budrios gelbėtojų akys. Vienai tokių gelbėtojų komandų vadovauja uolus ir itin entuziastingas vyrukas Mičas (aktorius Dwayne‘as Johnson‘as). Į jo komandą kviestiniu gelbėtoju pakviečiamas buvęs olimpietis, itin savimi patenkintas „tuštutis“ Metas (akt. Zac‘as Efron‘as).

Dviejų didžiulių ego susidūrimas, tuo pat metu Metui dar ir bandant „pakabinti“ žavią kolegę Samer (akt. Alexandra Daddario), sukurs begalę juokingų situacijų. Tačiau juokus teks mesti šalin ir pasistengti dirbti kartu, kai paplūdimyje narkotinę operaciją užsuks paslaptinga nusikaltėlė Viktorija (akt. Priyanka Chopra).

Žymiojo TV serialo „Gelbėtojai“ gerbėjams paruoštas ir papildomas saldainiukas – epizodiniuose vaidmenyse pasirodo David‘as Hasselhoff‘as ir pati Pamela Anderson.


Svaiginanti Burgundija (Back To Burgundy)

Birželio 23-29 d.

30-metis Žanas (aktorius Pio Marmaï) niekad nesutarė su savo šeima. Pastarąjį dešimtmetį jis bastėsi po pasaulį ir sėkmingai nebendravo su Burgundijoje likusiais savo artimaisiais. Tačiau netikėta žinia apie sunkią tėvo ligą viską pakeičia. Žanas negali užčiaupti savo sąžinės ir, nors ir pykdamas ant savęs, sugrįžta į namus.

Situacija pasirodo besanti dar prastesnė, nei jis įsivaizdavo. Paaiškėja, kad tėvo liga – mirtina ir vilties nebėra. Kartu su seserimi Džiuljeta (akt. Ana Girardot) ir broliu Džeremiu (akt. François Civil) Žanas rūpinasi nusilpusiu tėvu ir su siaubu galvoja apie tai, ką reikės daryti su šeimos ūkiu – didžiuliu vynuogynu. Stebuklas neįvyksta ir prieš pat vynuogių derliaus nuėmimo pradžią senasis vynininkas miršta. Trys susvetimėję jo vaikai negali ramia sąžine spjauti į šeimos verslą, tad sukandę dantis nutaria kažkaip pakęsti vienas kitą ir imasi darbo, kurio didžiuliame vynuogyne tikrai netrūksta.

Pasakojant apie skirtingus metų laikus ir tiems laikams būdingus vynuogyno darbus, kartu pasakojama ir Žano, Džiuljetos bei Džeremio tarpusavio santykių istorija, brėžiamos paralelės tarp nieko nepaisančios gamtos ir jų norų, svajonių, nusivylimų ir tarpusavio santykių. Žingsnis po žingsnio trys vynininko vaikai vėl atranda tarpusavio ryšį. Nenugalima senojo vynuogyno magija pamažu vėl sujungia juos ir pakužda atsakymus į svarbiausius gyvenimo klausimus.


Bjaurusis aš 3 (Despicable Me 3)

3D nuo birželio 30 d.

Gru, kažkada buvęs didžiausiu pasaulio piktadariu, dabar yra tapęs geriausiu pasaulyje tėčiu ir gyvena paprastą teisingo piliečio, mylinčio žmoną ir besirūpinančio trim žaviom dukrelėm, gyvenimą. Tiesa, ne viskas rožėmis klota: Gru jau senokai neturi darbo, o jo pakalikai niršta ant šeimininko, nes ilgisi senųjų nusikaltėliškų dienų.

Vieną dieną kaip žaibas iš giedro dangaus trenkia žinia, kad Gru turi niekad nematytą brolį dvynį Dru! Brolių susitikimas iš pradžių pradžiugina Gru, tačiau vėliau priverčia sunerimti – nes Dru lyg apsėstas skatina brolelį prisijungti prie dar vieno darbelio. Nors piktadariška Gru prigimtis likusi praeityje, tačiau kažkas jį traukia atgal prie nusikaltėliškumo. Vejamas nuotykių troškimo, Gru leidžiasi brolio įkalbamas ir broliai – su pakalikų pagalba, žinoma – ima planuoti amžiaus nusikaltimą.


Vaikis ant ratų (Baby Driver)

Nuo birželio 30 d.

Padedamas ausyse nuolat skambančios mėgiamos muzikos, Vaikis (akt. Ansel‘is Elgort‘as) tiesiog tobulai vairuoja automobilį. Tai be galo patinka jo bosui Dokui (akt. Kevin‘as Spacey‘is), kadangi  Vaikio darbas – po apiplėšimo pabėgti nuo bet ko, kas bando vytis Doko surinktą komandą. Kadangi vairavimas ir yra pagrindinė Vaikio aistra, pinigai jam rūpi ne itin - jam kur kas svarbiau, kad ausinėse skambėtų jo mėgstamas ritmas, o venomis plūstų adrenalinas. Šis iš pažiūros keistas jo bruožas kelia įtarimų nusikaltimo bendrininkams, ypač, impulsyviam ir psichopato bruožų turinčiam Batsui (akt. Jamie Foxx‘as).

Sutikęs svajonių merginą Deborą (akt. Lily James), Vaikis ryžtasi mesti juodus darbelius ir ima planuoti savo pasitraukimą. Tačiau Dokas priverčia jį imtis paskutiniojo darbelio, kuris jau nuo pat pradžių atrodo pasmerktas. Vaikiui reikės pasitelkti visą išmonę, gudrumą ir vairavimo įgūdžius, kad ištrūktų iš jo laukiančių spastų ir apsaugotų tiek savo, tiek mylimos merginos laisvę ir gyvybę. Tačiau tik uždėkit jam tą gabalą, kuris gerai veža...



Atgal prie naujienų

Jūsų bilietai
---00:00---
IŠ VISO: 0.00 €
Pirkti

DĖMESIO! Pasirinkus vietas salėje, bilietus galima tik pirkti - vietų rezervacija NEGALIMA. 

Vaikiškas bilietas galioja tik vaikams iki 12 metų. 

Kaip įsigyti bilietą?

Pasirinkite filmą.
Puslapio apačioje pasirinkite dieną, laiką, bilietus ir spauskite „PRIDĖTI REZERVACIJĄ“
Salės plane pasirinkite norimas vietas ir spauskite „PIRKTI“.

Reikia pagalbos? Išsamus gidas: >>>ČIA<<<

Partneriai
Best Film
UAB "Theatrical Film Distribution"
ACME Film
© 2024 Kino teatras „MINIJA“
E-sprendimas: nSoft.lt