Keistuolė Betė
Naujiena

Ką žiūrėsime gruodį? 2016-12-28

Kai žemę turėtų uždengti sniego paklotas, lapkritis užleidžia vietą gruodžiui. Šis laikas pasikeitimų atneša ne tik gamtai, bet ir sielai. Tai – mistiškas laikas, Advento mėnuo, kurio ramybė ir susikaupimas veda į didžiausią metų šventę – Kalėdas.

 

Gruodis kino mylėtojams pažers daug gražių ir įsimintinų akimirkų - puikiai pažįstamo Kalėdinio šurmulio, fantastikos lašų, animacijos perliukų, lietuviško humoro, ir taip išsiilgtos romantikos... Šventinį laikotarpį papuoš naujovė Gargždų kino teatre - 3D baleto ir filmo-koncerto įrašų seansai.




VAJANA (Moana / Vaiana)

Kino teatre „Minija“ visą gruodžio mėnesį, 3D/2D.

Prieš tris tūkstančius metų Ramųjį vandenyną skersai ir išilgai išmaišę drąsiausi pasaulio jūrininkai rado daugybę nuostabiausių salų ir kerinčio grožio gamtos kampelių. O dabar atėjo eilė narsiai mergaitei, vardu Vajana, keliauti į platųjį pasaulį ir išgelbėti savo tautą.

Nuostabioje ir iššūkių pilnoje kelionėje Vajana susipažins su pusdieviu Maui, ir drauge jie pažins neaprėpiamai didelius vandenynus, sutiks šiurpą keliančių monstrų ir ras atsakymus apie narsiuosius Vajanos protėvius ir kilnią jos misiją šiame pasaulyje.

 

Režisierius: John Musker („Princesė ir varlius“, „Lobių planeta“, „Aladinas“, „Undinėlė“), Ron Clements („Princesė ir varlius“, „Lobių planeta“, „Heraklis“, „Aladinas“, „Undinėlė“)

Originalo kalba įgarsina: Dwayne Johnson, Auli’i Cravalho, Jemaine Clement, Rachel House, Temuera Morrison, Nicole Scherzinger, Alan Tudyk

Lietuviškai dubliavo garso studija SDI Media.


KITAS PASAULIS: KRAUJO KARAI (Underworld: Blood Wars)

Kino teatre „Minija“ gruodžio 3-8 d.

Penktoji vampyrų sagos „Kitas pasaulis“ dalis: Selena stoja į sunkiausią gyvenimo mūšį, kurio tikslas – nugalėti karo ištroškusius vampyrų ir likanų vadus bei pabandyti sutaikyti šimtmečius kovojančius priešininkus. Net jei to kaina būtų ir jos pačios gyvybė.

Ištyrę Selenos kraują ir perpratę jos išskirtinumo paslaptį, tiek vieni, tiek kiti potencialiai įgytų didžiulį pranašumą prieš savo amžinus priešininkus. O tuo pačiu – ir galią valdyti pasaulį.

Režisierius: Anna Foerster
Vaidina: Kate Beckinsale, Charles Dance, Theo James, Lara Pulver ir kt.


SĄJUNGININKAI (Allied)

Kino teatre „Minija“ gruodžio 2-8 d.

1942 m., Antrojo pasaulinio karo įkarštyje, Šiaurės Afrikoje susikerta amerikiečio Makso ir prancūzės Marijanos keliai. Maksas – amerikiečių šnipas, užduotis vykdantis bet kokiomis priemonėmis. Marijana – prancūzų pasipriešinimo kovotoja ir slaptoji agentė. Prireikus abu nedvejodami atima gyvybę ir nepailsdami kovoja už laisvę, idealus ir teisybę. Juos suveda tarptautinė operacija, nukreipta prieš aukštą nacių pareigūną. Vykdydami užduotį, Maksas ir Marijana vis daugiau bendrauja tarpusavyje, įsimyli ir sukuria šeimą. 

Tačiau ne visose operacijose padedamas taškas tada, kai jos baigiasi. Kai gyvenimas jau atrodė ramus, Maksui įskiepyjama dvejonė, kad jo žmona iki šiol neapleidus šnipinėjimo ir tiesiog naudojasi Maksu.

Režisierius: Robert Zemeckis
Vaidina: Brad Pitt, Lizzy Caplan, Marion Cotillard ir kt. 


KALIFORNIJOS SVAJOS (La La Land)

Kino teatre „Minija“ gruodžio 9-15 d.

Romantiški ir senaisiais idealais besivadovaujantys jaunuoliai Mija (akt. Emma Stone) ir Sebastijanas (akt. Ryan Gosling) sunkiai pritampa dabartiniame pinigų valdomame pasaulyje. Drovumo kaustomi Mija ir Sebastijanas, nors ir atpažįsta vienas kitame giminingą sielą, ne iš karto pasiduoda širdyje užgimstantiems jausmams. Tačiau jų naivumas ir nesuvaidintas nuoširdumas pagaliau pastūmėja juos vienas kitam į glėbį. Ar kartu jie sugebės atsilaikyti prieš materialaus pasaulio pagundas, ar žiauri realybė juos vis tik nugalės? 

Vienas romantiškiausių šių metų filmų, kuriam jau dabar žadamas labiausiai trokštamas kino pasaulio apdovanojimas „Oskaras“.

Režisierius: Damien Chazelle
Vaidina: Emma Stone, Ryan Gosling, J.K. Simmons ir kt.


FIRMOS KALĖDINIS BALIUS (Office Christmas Party)

Kino teatre „Minija“ gruodžio 9-15 d.

Didelės kompanijos vadovė Kerolė (aktorė Jennifer Aniston) yra sėkminga verslininkė, kuriai nervus gadina tik jos jaunesnis brolis Klėjus (akt. T. J. Miller‘is) - „atsipūtęs“ bičas, kuriam gyvenime svarbiausia – gerai pasilinksminti. Iš geros širdies paskyrusi Klėjų vadovauti vienam iš kompanijos padalinių, Kerolė nebegali toliau taikstytis su to padalinio nešamais nuostoliais nusprendžia jį uždaryti.

Tačiau Klėjus turi kitų planų. Atsipeikėjęs po netikėto sesers sprendimo, vaikinas ryžtasi surengti kalėdinį firmos vakarėlį, kurio tikslas - sudominti potencialius investuotojus, kad šie nupirktų padalinį, o jis pats (ir jo kolegos) ne tik išsaugotų savo darbus, bet ir išsivaduotų nuo užknisančios sesers globos ir nuolatinių priekaištų. Vyrukas su entuziazmu imasi organizuoti vakarėlį, pakeisiantį visų jame dalyvausiančiųjų likimus ir įeisiantį į istoriją. Žinoma, vakarėlio kontrolė jau po pirmosios valandos ima slysti iš Klėjaus rankų. Jo sustabdyti nebepajėgia netgi netikėtai atvykusi Kerolė. Apimta siaubo, ji tegali stebėti, kaip kalėdinis firmos balius virsta Apokalipsės vertu „tūsu“, kuris tikrai įeis į istoriją...

Režisierius: Josh Gordon, Will Speck
Vaidina: Jennifer Aniston, Jason Bateman, Jamie Chung, Olivia Munn, T.J. Miller, Kate McKinnon, Abbey Lee


ŠELMIS-1: ŽVAIGŽDŽIŲ KARŲ ISTORIJA (Rogue One: A Star Wars Story)

Kino teatre „Minija“ gruodžio 16-22 d.

Filmo veiksmas žiūrovus nukelia į laikus prieš „Žvaigždžių karų IV: nauja viltis“ filmo siužetą ir atskleidžia, kaip sukilėliai ruošėsi pavogti „Mirties žvaigždę“, kad visatai sugrąžintų viltį.

Sukilėlių komandai atstovauja Jyn Erso (akt. Felicity Jones) ir Cassianas Andro (akt. Diego Luna). Jaunuolių laukia itin atsakinga užduotis – pavogti „Mirties žvaigždę“. Būtent ši misija vėliau padės sunaikinti galingąjį Imperijos ginklą.

Daugiau nei įprasta nuožmių mūšių ir kovų, narsūs herojai ir kvapą gniaužiantys iššūkiai – tiems, kurie nori žinoti, kaip viskas prasidėjo.

Režisierius: Gareth Edwards („Godzila“)
Vaidina: Felicity Jones, Diego Luna, Ben Mendelsohn, Donnie Yen, Jiang Wen, Forest Whitaker, Mads Mikkelsen, Alan Tudyk, Riz Ahmed, Valene Kane


DAINUOK (Sing)

Kino teatre „Minija“ nuo gruodžio 23 d.

Koalos Basterio valdomam muzikiniam klubui – sunkios dienos. Klientų vis mažiau, nes miesto žvėrys susirado kitų pramogų. Tikėdamasi vėl sugrąžinti klubui buvusią šlovę, koala sugalvoja surengti atvirą dainavimo konkursą, o jo nugalėtoją apdovanoti didžiuliu piniginiu prizu. 

Basterio idėja pasiteisina: už klubo durų ima būriuotis žvėrys, trokštantys išmėginti jėgas konkurse. Po pirminių perklausų, sutraukusių minias dalyvių, komisija balsavimu išrenka penkis finalininkus: smulkiu sukčiavimu besiverčiantį pelėną, nuo žiaurios scenos baimės kenčiančią dramblę, 25 paršelių mamą, jauną gorilą iš nusikaltėlių giminės ir pankuojančią dygliakiaulę. Kiekvienas iš jų tikisi pergalės, kuri pakeistų jų gyvenimą. Pagaliau ateina didžiojo finalo vakaras. O visi netikėtumai tik prasideda.

Režisierius: Garth Jennings
Dubliažo aktoriai: Dainius Kazlauskas (Basteris Munas), Dalius Skamarakas (Panelė Kroli), Nerijus Gadliauskas (Edis), Oneida Kunsunga (Ešė), Jurgis Marčėnas (Lancas), Neringa Nekrašiūtė (Rosita), Gytis Laskovas (Džonis), Vytautas Rašimas (Maikas), Andrius Bialobževskis (Giunteris), Raimonda Tallat-Kelpšaitė (Nana), Miglė Polikevičiūtė (Myna) ir kt.


ŽUDIKŲ BROLIJA (Assassin's Creed)

Kino teatre „Minija“ gruodžio 23-29 d.

Kriminalinis nusikaltėlis Callumas Lynchas (akt. Michael Fassbender) nuo mirties bausmės yra išgelbėjamas savo paties budelių – paslaptingos organizacijas „Abstergo Industries“, kuri, prisidengdama moksline veikla, iš tiesų yra šiuolaikinis Tamplierių Ordinas. 
Visuomenės pasmerktas myriop jis nebeturi laisvos valios ir pasirinkimo galimybės – Callumas yra priverstas dalyvauti kvapą gniaužiančiame „Animus“ projekte. Inovatyviausių technologijų dėka, kurios suteikia galimybę patirti žmogaus genetikoje įšaldytus prisiminimus, Callumas turės pakartoti savo tolimo protėvio Aguilaro, Ispanijos inkvizcijos laikų žudiko, nuotykius. 
Patekęs į praėjusių amžių pasaulį, Callumas suvokia esąs Žudikų brolijos narys ir pamažu įgyja visas savo protėvio žinias bei įgūdžius, reikalingus įveikti Tamplierius – didžiausius Žudikų brolijos priešus.

Žaidimo gerbėjai „Žudikų brolijoje“ išvys nemažai jiems pažįstamų personažų ir vietų, tačiau, pasak filmo kūrėjų, jame bus ir naujų, žaidime nematytų elementų. 

Režisierius: Justin Kurzel („Snowtown“, „Macbeth“)
Vaidina: Michael Fassbender, Marion Cotillard, Jeremy Irons, Brendan Gleeson, Khalid Abdalla, Michael K. Williams


12 KĖDŽIŲ

Kino teatre „Minija“ nuo gruodžio 23 d.

Gruodžio 23 d. į kino teatrus atkeliauja nuotykių ir juodojo humoro komedija „12 Kėdžių“. Daugelyje pasaulio šalių ekranizuota knyga lietuviškoje versijoje atgims visiškai naujai ir su netikėta pabaiga. Filme susitiks dvi Lietuvos – jauna ir laisva, ir ta kita, vis dar persmelkta sovietinės nostalgijos. Vienai jų atstovaus jaunas ryžtingas Benderis, antrajai – pusės amžiaus senumo, kolchozo smarve persmelktą kostiumą vilkintis Kysa. 

Lietuviškoje versijoje, priešingai nei įprasta, žiūrovų laukia ne vien tik briliantų medžioklė, kuri filmo herojus klaidins po visą Lietuvą nuo Vilniaus iki Nidos, bet ir meilė. Nuotykiai prasidės, kai buvusio stribo Kysos uošvienė išsiduos apie turtą, paslėptą vienoje iš dvylikos senų kėdžių. Aplinkybių prispaustas Kysa apie tai prasitars ir veikliajam Benderiui. Absurdiški, juokingi peronažai ir kvapą gniaužiančios lenktynės prasideda! Ar Benderis žūsta istorijos pabaigoje, kaip esame įpratę? Ar jis laimi? Mes dar pažiūrėsim!

Komedijoje „12 Kėdžių“ vaidina būrys ryškiausių Lietuvos aktorių ir televizijos žvaigždžių. Pagrindinis – Benderio -- vaidmuo filme patikėtas charizmatiškajam Mantui Stonkui, o jo žiopliu porininku Kysa tapo Julius Žalakevičius.


SNIEGO KARALIENĖ 3 (Snow Queen 3)

Kino teatre „Minija“ nuo gruodžio 30 d.

Dviejose pirmose „Sniego karalienės“ dalyse Gerda, padedama ištikimų draugų – augintinio šeško, trolio Ormo ir išvaduoto brolio Kajaus – patyrė daugybę nuotykių ir sugebėjo nugalėti piktuosius Sniego Karalienę ir Karalių. Trolis iškeliavo į savo gimtinę, o Gerda su Kajumi ėmė ieškoti savo tėvelių, kuriuos įkalinęs laiko paslaptingas ir nuožmus Šiaurės Vėjas.

Praėjus dviem metams intensyvių, tačiau bevaisių paieškų, Gerdai į rankas patenka senovinis trolių lobis: paslaptingas Ledo ir Ugnies akmuo, galintis pildyti savo šeimininko norus. Mergina nedvejodama išsako norą surasti savo tėvus. Tačiau dėl kažin kokių priežasčių akmens magija suveikia ne taip, kaip turėtų ir sukelia katastrofiškus pakitimus visame aplinkiniame pasaulyje: stebuklingajai pasakų karalystei ima grėsti pražūtis.

Spaudžiami laiko, seni bičiuliai vėl susiburia draugėn ir iškeliauja į tolimą kraštą, siekdami išsiaiškinti galingojo akmens paslaptį, išgelbėti žmonių, trolių ir kitų gyventojų karalystę bei pabandyti surasti Gerdos ir Kajaus tėvus.

Režisierius: Aleksei Tsitsylin
Scenaristas: Vladimir Nikolayev, Alexei Zamyslov, Aleksei Tsitsylin, Andrei Korenkov


SPECIALŪS ŠVENTINIAI SEANSAI:

Baletas „SPRAGTUKAS“ 3D (Mariinsky Theatre's The Nutcracker in 3D)

GRUODŽIO 26 D. 17:30 val.

Trijų dalių baletas su epilogu, 2011 m. nufilmuotas Sankt Peterburgo Marijos teatre.
Visa trukmė 105 min.

Mariinsky teatro „Spragtukas“ 3D formatu bus puikiausia pramoga visai šeimai. Marijos teatre filmuotas veikalas – pirmas ir populiariausias pasaulyje baletas Kalėdoms. Tai tradiciškai prabangus spektaklis, sukurtas didiesiems pasaulio kino teatrų ekranams, o dabar ir 3D. Visų laikų numylėtinis labiausiai tinka švenčių laikotarpiui.

Baletas prasideda Kūčių vakaro puota, per kurią mažoji Clara iš krikštatėvio Drosselmeyer‘io gauna dovaną – lėlę Spragtuką. Vėlų vakarą mergaitė užmiega ir atsiduria Spragtuko kovos su Pelių Karaliumi ir jo pelių armijomis karštyje. Jos pagalba nuostabiu Princu paverstas Spragtukas kartu su pagrindine heroje nukeliauja į nuostabią Saldainių Karalystę, kur jų garbei pokylį kelia Cukrinukų Fėja.

Amžinai populiarus Čaikovskis, pastatymas didžiojoje scenoje, išskirtiniai kostiumai paverčia 3D formato „Spragtuką“ šių Kalėdų pyrago grietinėle. 

Muzika | PYOTR ILYICH TCHAIKOVSKY      
Dirigentas | VALERY GERGIEV
Choreografija | WASSILI VAINONEN
Dekoracijos | SIMON VIRSALADZE
Libretas | MARIUS PETIPA pagal E.T.A Hoffmann pasaką


Michael Bublé - TOUR STOP 148

GRUODŽIO 28 D. 20:00 val.

„Michael Bublé – turo stotelė 148“ pristato pirmos eilės vietas į superžvaigždės fenomenaliai sėkmingą išparduotą „To Be Loved“ turą, kuris baigėsi 2015 m. ir visame pasaulyje jį išvydo daugiau nei du milijonai gerbėjų. Filmuota specialiai didiesiems ekranams su puikia 5.1 erdvinio garso sistema, „Michael Bublé - turo stotelė 148“ demonstruoja akimirkas iš jaudinančių gyvų pasirodymų, kuriuose skamba Grammy apdovanojimą laimėjusio dainų autoriaus ir atlikėjo hitai, tarp jų „Home“, „Haven’t Met You Yet“, „Cry Me A River“ ir „Feelin’ Good“.

Pasirodyme taip pat išvysime dar niekada nematytą filmuotą medžiagą iš užkulisių su Buble komanda, kuri dvejus metus vežiojo šią „kilnojamą šventę“ iš vienos arenos į kitą.

Privalai tai pamatyti! Šį kino reginį taip pat papildo ir speciali 15 minučių įžanga su Michael Bublé, išskirtinai kino teatrams – nepraleisk!



Atgal prie naujienų

Jūsų bilietai
---00:00---
IŠ VISO: 0.00 €
Pirkti

DĖMESIO! Pasirinkus vietas salėje, bilietus galima tik pirkti - vietų rezervacija NEGALIMA. 

Vaikiškas bilietas galioja tik vaikams iki 12 metų. 

Kaip įsigyti bilietą?

Pasirinkite filmą.
Puslapio apačioje pasirinkite dieną, laiką, bilietus ir spauskite „PRIDĖTI REZERVACIJĄ“
Salės plane pasirinkite norimas vietas ir spauskite „PIRKTI“.

Reikia pagalbos? Išsamus gidas: >>>ČIA<<<

Partneriai
Kino teatras „Pasaka“
Kino Pavasaris
Kino centras „Skalvija“
© 2024 Kino teatras „MINIJA“
E-sprendimas: nSoft.lt