Keistuolė Betė
Naujiena

Spalio filmai 2016-10-18

TROLIAI (Trolls)

Žiūrėkite nuo spalio 21 d.

„Šreko“ kūrėjai pristato – į didžiuosius kino teatrų ekranus atkeliauja „Troliai“! Ekstravagantiškos šukuosenos, žavingos išvaizdos ir pasiutusio būdo padarėliai žada nuotykius, kokių jau seniai neregėjote!

Jie šoka, dainuoja ir daug linksminasi. Šie maži troliai ne tik mieli, bet ir... skanūs! Jie stos į narsią kovą su piktaisiais Bergenais ir trolių karalystei sugrąžins šviesas ir laimės kupinas dienas!

Filmo garso takelį filmui sukūrė Justinas Timberlake'as, Gwen Stefani ir kiti radijo stočių dievinami atlikėjai.

Režisavo: Mike Mitchell, Walt Dohrn

Lietuviškai įgarsino: Vaidas Baumila, Justina Starinskaitė, Jurga Šeduikytė, Rimantė Valiukaitė, Ramūnas Cicėnas, Martynas Nedzinskas, Gytis Balčiūnas, Algirdas Dainavičius, Karolis Kasperavičius


KARALIŲ PAMAINA (King‘s Shift)

Žiūrėkite nuo spalio 21 d.

Jau para, kai jaunas policininkas Kastytis (aktorius Vainius Sodeika), paliktas vienas nuošalioje priemiesčio klinikoje, saugo komoje esantį ligonį, įtariamą Antrojo pasaulinio karo nusikaltimais.

Budėjimo pamaina seniai baigėsi, tačiau niekas neatvyksta jo pakeisti, o vadovybė taip pat nesusisiekia. Nepaisant neaiškios situacijos, jaunasis pareigūnas nesitraukia nuo įtariamojo palatos. Jis įsitikinęs šios misijos svarbumu, nes užduotį gavo iš paties komisaro, todėl yra pasiryžęs nepalikti savo posto, kol negaus naujo įsakymo. Tuo labiau – tai pirmoji užduotis jo gyvenime.

Deja, vienatvė, nuovargis, alkis, vis didėjantis neužtikrintumas ir kartu užsispyrimas atlikti pareigą paverčia jį tiksinčia laiko bomba. Ji sprogsta pačiu netinkamiausiu metu. Būtent tada, kai jaunasis policininkas turi priimti sudėtingiausią savo gyvenime sprendimą – kiek tvirtai ir kam jis yra pasiryžęs, saugojant blėstančią kominio senio gyvybę, kai visas pasaulis trokšta tik greitos jo mirties.

Filme vaidina puikūs aktoriai – Dainius Gavenonis, Vidas Petkevičius, jauni ir charizmatiški Vainius Sodeika, Aistė Diržiūtė, taip pat Paulius Ignatavičius, Juozas Rapalis ir kiti.

Režisierius: Ignas Miškinis.


MYLĖTI NEGALIMA MIRTI (Till My Last Breath)

Žiūrėkite nuo spalio 21 d.

Samaras Anandas (Shah Rukh Khan), yra Indijos kariuomenės išminuotojas, garsėjantis kaip „žmogus, kuris negali mirti“. Ambicinga jauna „Discovery“ kanalo stažuotoja Akira Rai (Anushka Sharma) atsitiktinai aptinka Samaro dienoraštį, kuriame aprašytas prieš 10 metų atgal vykęs beprotiškas jo romanas su turtinga paveldėtoja Myra Tapar (Katrina Kaif).

Akira susidomi Samaru tiek dėl galimybės sukurti dokumentinį filmą apie išminuotojų būrio kasdienybę, tiek susižavėjusi juo kaip vyru. Tarp jų pradeda rastis abipusė simpatija. Po nelaimingo atsitikimo su Samaru Akira priversta kreiptis pagalbos į Myrą, nes ji vienintelė gali padėti jam pasveikti.

Taigi kurią meilę ir kurį gyvenimą Samaras pasirinks... Praeities ir dabarties istorijos bei jausmai susikerta.

Režisierius: Yash Raj Chopra

Vaidina: Shah Rukh Khan, Katrina Kaif, Anushka Sharma, Sarika Thakur, Andrew Bicknell, Sharib Hashmi, Jahidul Islam Shuvo, Jasmine Jardot, Gireesh Sahedev, Amarinder Sodhi, Varun Thakur.


DAKTARAS STREINDŽAS (Doctor Strange)

Žiūrėkite nuo spalio 28 d.

Chirurgo Styveno Streindžo (akt. Benedict Cumberbatch) gyvenimą aukštyn kojomis apverčia nelemta automobilio avarija: iš nepataisomai sužalotų rankų išslysta sėkminga chirurgo karjera.

Supurtytas gyvenimo smūgių, labai talentingas, tačiau arogantiškas ir pasipūtęs daktaras Streindžas vis tik sulaukia naujo posūkio. Po savo sparneliu jį priglaudžia burtininkė (akt. Tilda Swinton) ir ryžtasi šį pasipūtėlį išmokyti visų magijos paslapčių.

Daktaro kasdienybė visiškai pasikeičia – jis peržengia suvokimo ribas ir atranda alternatyvią tikrovę bei magijos pasaulį, apie kurį ankščiau visiškai nieko nenutuokė ir juo netikėjo.

Režisierius: Scott Derrickson

Vaidina: Benedict Cumberbatch, Chiwetel Ejiofor, Rachel McAdams, Michael Stuhlbarg, Mads Mikkelsen, Tilda Swinton, Scott Adkins, Amy Landecker, Benedict Wong


OUIJA: BLOGIO PRADAS (Ouija: Origin of Evil)

Žiūrėkite nuo spalio 28 d.

Norą susisiekti su nelauktai į nebūtį išėjusiais artimaisiais ar tiesiog atsitiktinėmis kito pasaulio dvasiomis žmonija puoselėja jau seniai. Tačiau tai gali būti labai pavojinga. Pirmame filme „Ouija“ grupelė paauglių nutarė pažaisti su spiritizmo lenta. Tai, kas įvyko to seanso metu, buvo toli gražu ne žaidimas: lengvabūdiški paaugliai pažadino galingą ir destruktyvią jėgą, slypėjusią nekaltai atrodžiusioje lentoje.

Antrasis filmas pasakoja minėtų piktųjų jėgų atsiradimo istoriją. 1967-ųjų metų Los Andžele vargingai gyvenančios vienišos motinos ir dviejų jos dukrų name apsigyvena paslaptingas demonas, užvaldantis jaunėlę dukterį. Iki tol ramiuose ir jaukiuose namuose ima dėtis keisti, nepaaiškinami ir kraupūs nutikimai, gresiantys mirtinu pavojumi.

Režisierius: Mike Flanagan

Vaidina: Doug Jones, Elizabeth Reaser, Henry Thomas ir kt.

 



Atgal prie naujienų

Jūsų bilietai
---00:00---
IŠ VISO: 0.00 €
Pirkti

DĖMESIO! Pasirinkus vietas salėje, bilietus galima tik pirkti - vietų rezervacija NEGALIMA. 

Vaikiškas bilietas galioja tik vaikams iki 12 metų. 

Kaip įsigyti bilietą?

Pasirinkite filmą.
Puslapio apačioje pasirinkite dieną, laiką, bilietus ir spauskite „PRIDĖTI REZERVACIJĄ“
Salės plane pasirinkite norimas vietas ir spauskite „PIRKTI“.

Reikia pagalbos? Išsamus gidas: >>>ČIA<<<

Partneriai
nSoft
UAB "Garsų pasaulio įrašai"
Kino teatras „Pasaka“
© 2024 Kino teatras „MINIJA“
E-sprendimas: nSoft.lt