Keistuolė Betė
Naujiena

Rugsėjo premjeros 2016-09-08

MORGAN (Morgan)

Žiūrėkite rugsėjo 9-15 d.

Iš pirmo žvilgsnio visiškai tyra, jauna mergina, pasirodo, yra ne tokia jau ir paprasta. Ji mokslininkų laboratorijoje iš mėgintuvėlio sukurtas šiuolaikinių technologijų šedevras, kuris, deja, atsigręžia prieš savo kūrėjus. Mergina visiškai nekontroliuojama – be baimės, be kaltės jausmo, be absoliučiai jokių žmogui būdingų emocijų ji šluoja visus, kurie pasitaiko jos kelyje. 
Kodėl ji taip elgiasi? Klausimas į kurį atsakymą privalo rasti krizinių situacijų valdymo konsultantė Lee. Nuo jos sprendimo priklausys ar šis mokslininkų „eksperimentas“ bus sunaikintas, ar perauklėtas.
Mokslinės fantastikos siaubo filmas „Morgan“ pradžiugins įvairaus skonio kino gerbėjus – ir trilerių, fantastikos, ir šiuolaikinių technologijų, ir per kūną baimės šiurpuliukus genančių siaubo filmų mėgėjus.
„Morgan“ prodiuseris – legendinis kino režisierius Ridley Scottas, sukūręs filmus „Marsietis“, „Prometėjas“, „Amerikos gansteris“, „Geri metai“, „Dangaus karalystė“ ir kitus. Šįkart kultinis kino kūrėjas režisieriaus kėdę užleido jaunesniam savo kolegai – režisieriui Luce'ui Scottui.


PITO DRAKONAS (Pete‘s Dragon)

Žiūrėkite rugsėjo 9-22 d.

Daugybę metų senas medžio drožėjas Ponas Chameleonas (akt. Robert Redford) vietinius vaikus žavėjo ir baugino pasakojimais apie miško tankmėse gyvenantį drakoną. Pasak senuko, kadaise jis pats yra jį matęs. Tačiau šie Pono Chameleono pasakojimai niekad nedarė įspūdžio jo dukrai Geisei (akt. Bryce Dallas Howard), dirbančiai miškininke. Merginai tėvo pasakojimai priminė nerealią pasaką, toli gražu neatitinkančią realybės. 

Tačiau vieną dieną ji sutinka dešimtmetį Pitą (akt. Oakes Fegley), kuris neturi nei šeimos, nei namų ir tikina gyvenantis miškuose su... žaliu milžinišku drakonu, kurio vardas Eliotas! Pito apibūdintas drakonas beveik toks pat, kokį yra apibūdinęs ir Greisės tėtis.
Padedama vienuolikmetės Natali (akt. Oona Laurence), Greisė leisis į nepaprastą kelionę, kad išsiaiškintų visą tiesą – iš kur išdygo laukinukas Pitas, kur jo šeima ir ar tikrai gūdžiame miške skraidžioja žalias drakonas?

Naujausias „Disney“ studijos filmas sukurtas pagal S.S. Field ir Seton I. Miller romaną, kuris 1977 metais jau buvo ekranizuotas ir rodomas didžiuosiuose kino teatruose. Naujam gyvenimui kerinčio grožio istoriją prikėlė režisierius Davidas Lowery.
Fantastiniame filme vaidina Bryce Dallas Howard, Oakes Fegley, Wesas Bentley, Karlas Urban, Oona Laurence ir „Oskaro“ lauretas Robertas Redfordas.


BRIDŽITOS DŽOUNS KŪDIKIS (Bridget Jones‘s Baby)

Žiūrėkite rugsėjo 16-22 d.

2001-aisiais visas pasaulis įsimylėjo truputį nerangią, šiek tiek nelaimingą, bet labai mielą vienišę iš Londono, vardu Bridžita Džouns. Praėjo 15 metų. Po skaudaus išsiskyrimo su Marku Darsiu Bridžitos gyvenimas toli gražu nesiklostė taip, kaip ji svajojo. Vėl vieniša, Bridžita iš paskutiniųjų stengiasi neprarasti optimizmo bei tikėjimo, kad ir jos gyvenime vieną dieną atsiras mylintis ir mylimas vyras. 

Galų gale nauja simpatija atsiranda: amerikietis Džekas. Tačiau likimo ironijos dėka, maždaug tuo pat metu Bridžita netikėtai vėl sutinka Marką. Abu vyrai – visiška vienas kito priešingybė ir dėl to Bridžitai nė kiek ne lengviau. Viskas dar labiau susikomplikuoja, kuomet moteris sužino besilaukianti ir net neįsivaizduojanti, kuris iš dviejų jos gyvenime dabar esančių vyrų yra vaiko tėvas. 

Režisierius: Sharon Maguire
Vaidina: Renée Zellweger, Colin Firth, Patrick Dempse ir kt.


DEŠRELIŲ BALIUS (Sausage Party)

Žiūrėkite rugsėjo 16-22 d.

Ar kada susimąstėte, kaip jaučiasi mūsų valgomas maistas? Pažiūrėkite animacinį filmą suaugusiesiems „Dešrelių balius“.

Ar kada nors pagalvojote, kaip jaučiasi valgomas maistas? Ne? O štai Holivudo chuliganas Seth‘as Rogen‘as („Dabar jau tikrai šikna“, „Mari Huanos ekspresas“, „Kaimynai“) pagalvojo. Su keliais bičiuliais parašė scenarijų ir sukūrė pirmąjį istorijoje kompiuterinį animacinį filmą, užsidirbusį R reitingą. Kitaip tariant, nepilnamečiai į šį filmą neįleidžiami. Negana to, kad po seanso į dešreles ar morkas jau niekad nežiūrėsite taip, kaip anksčiau, juosta tiesiog prikimšta nešvankių, nekorektiškų ir įžeidžių juokelių.

Dideliame supermarkete, kartu su kitomis dešrelėmis ir daugybe kitų maisto produktų gyvena dešrelė, vardu Frenkas. Didžiausia Frenko (ir visų kitų) svajonė – tapti dievų (taip jie vadina žmones) išrinktaisiais ir kartu iškeliauti Anapus, kur laimė niekada nesibaigia. Tačiau vieną dieną Frenkas ir jo bičiuliai susipažįsta su alkoholio buteliu, kuris jiems papasakoja siaubingą istoriją. Pasirodo, į žmonių namus iškeliavęs maistas toli gražu nesimėgauja niekad nesibaigiančia laime. Atvirkščiai – palaimingame Anapusiniame pasaulyje greitai baigiasi ne tik laimė, bet ir gyvenimas. Žinoma, nei Frenkas, nei jo draugai iš pradžių nepatiki šia kvaila istorija. Bet ar naujasis jų pažįstamas galėjo viską išsigalvoti? Frenkas nutaria išsiaiškinti tiesą. Kartu su savo likimo draugais dešrelė Frenkas išsirengia į kelionę, kad pats įsitikintų išgirsto pasakojimo tiesa.
Vaidina: James Franco, Edward Norton, Salma Hayek, Paul Rudd, Jonah Hill, Michael Cera, Seth Rogen, Danny McBride, Kristen Wiig ir kt.


GANDRŲ SIUNTŲ TARNYBA (Storks)

Žiūrėkite rugsėjo 23 – spalio 6 d.

Studija, padovanojusi „LEGO filmą" ir „Linksmąsias pėdutes", pristato naują animacinį nuotykių filmą visai šeimai - „Gandrų siuntų tarnyba".

Tikriausia, žinote, kad vaikus atneša gandrai ... ar jie bent jau darydavo tai anksčiau. Dabar jie pristatinėja prekes, parduodamas milžiniškoje internetinėje parduotuvėje. Jaunėlis - darbščiausias bendrovės gandras, vieną dieną netyčia įjungia Kūdikių Gamybos Mašiną, ir ši sukuria žavią mažą mergaitę…

Skubėdami pristatyti mergaitę jos tėveliams iki tol, kol apie ją nesužinojo bosas, Jaunėlis ir jo draugė Tulpė - vienintelis žmogus, gyvenantis ant Gandrų Kalno - išsiruošia į beprotiškų nuotykių ir atradimų kupiną kelionę, sugražinsiančią gandrams „tikrąją” jų misiją – gabenti vaikus.


GITEL (Gitel)

Žiūrėkite rugsėjo 23-29 d.

Graži, išsilavinusi, šmaikšti, talentinga smuikininkė Gitel Bergman atrodo sėkminga ir nerūpestinga. 1969 m. rugsėjo 5 d. ji  ruošiasi į savo 33-jo gimtadienio šventę, nors jai atrodo, kad nėra jokios priežasties švęsti, nes ji turi paslaptį. Jai vaidenasi. Vaidenasi ne tik skausmingi praeities prisiminimai, bet ir jos dviejų mažų sesučių, žiauriai nužudytu kartu su judviejų tėvais per Holokaustą, šmėklos. Gitel gyvena kankinama milžiniško kaltės jausmo, tiesiog dėl to, kad gyvena. Gyvendama tik praeitimi, Gitel nemato jokios ateities. Mylėti ir būti mylimai jai atrodo neišpildoma svajonė, tačiau vieną dieną į jos širdį pasibeldžia meilė. Tačiau ar pavyks naujai užgimusiems jausmams nugalėti praeities šešėlius ir duoti Gitel tikėjimą ateitimi, gyvenimu bei meile? 

Režisierius: Robert Mullan

Vaidina: Marija Korenkaitė, Nikolaj Antonov, Gediminas Storpirštis, Ramūnė Skardžiūnaitė, Sakalas Uždavinys, Liubomiras Laucevičius ir kiti.


ŠAUNIOJI SEPTYNIUKĖ (Magnificent Seven)

Žiūrėkite rugsėjo 23-29 d.

Septyniese prieš armiją: į kino ekranus sugrįžta legendinė „Šaunioji Septyniukė“.

Legendinio japonų režisieriaus Akira Kurosawa 1954 m. sukurta juosta „Septyni samurajai“ iš karto tapo žanro klasika ir laikomas vienu geriausių visų laikų filmų. Po šešerių metų (1960-aisiais) Holivudas sukūrė savąją juostos versiją, o dabar „šaunusis septynetas“ didžiuosiuose ekranuose atgimsta iš naujo.

Nedidelį Meksikos kaimelį nusiaubia žiauraus nusikaltėlio Bartolomėjaus Bougo (aktorius Peter Sarsgaard) vadovaujama gauja – išžudo gyventojus, susigrobia jų turtą ir sudegina namus. Viena iš nedaugelio išsigelbėjusiųjų – mergina Ema – kreipiasi pagalbos į žinomą „premijų medžiotoją“, nusikaltėlių siaubą Semą Čizolmą (akt. Denzel Washington). Rūstus, negailestingas, bet geros širdies ir teisingas atskalūnas negali atsakyti į neviltį puolusiai merginai. Surinkęs dar šešis į save panašius atskalūnus, pasižyminčius ypatingais sugebėjimais, Semas patraukia ieškoti Bartolomėjaus. Apie tai sužinojęs nusikaltėlis, vadovaujantis keliolika kartų gausesnei gaujai, iš pradžių tik nusijuokia. Tačiau jam bus lemta susidurti su pačiais negailestingiausiais teisingumo kariais, kurių įgūdžiai verti kur kas gausesnio būrio priešininkų.

Klasikinę kino istoriją į didžiuosius ekranus sugrąžina filmų „Ekvalaizeris“, „Olimpo apgultis“ ir „Išbandymų diena“ režisierius Antoine Fuqua.


PANELĖS PEREGRINĖS YPATINGŲ VAIKŲ NAMAI (Miss Peregrine‘s Home for Peculiar Children)

Žiūrėkite nuo rugsėjo 30 d.

Stebuklingame ir nuostabios fantazijos kupiname filme pasakojama šešiolikmečio Džeikobo Portmano istorija. Vaikinas įsitikinęs, jog jis – nuobodžiausias žmogus pasaulyje ir nieko ypatingo jam niekad nenutiks. Priešingai nei jo seneliui, kurio gyvenimas buvo kupinas neįtikėtinų nuotykių, kvapą gniaužiančių pavojų ir kerinčių akimirkų.

Džeikobas senelio pasakojimus ilgai laikė tik pramanais ir išsigalvojimais, tačiau ateis diena, kai niekuo neypatingas jo gyvenimas apvirs aukštyn kojomis. Netekęs senelio vaikinas išsiruoš į kelionę – mažytę salą prie Velso krantų, kur kadaise veikė panelės Peregrinės ypatingų vaikų namai, kuriuose užaugo Džeikobo senelis. 

Tikėdamasis ten rasti atsakymus apie savo senelį, Džeikobas paslaptinguose namuose ras dar daugiau – jo laukia pažintis su rūpestinga namų valdytoja Peregrine, neįtikėtinų galių turinčiais vaikais ir... pačiu savimi. Pasirodo, Džeikobas ne toks jau ir paprastas, koks manėsi esąs. Nuotykiai prasideda!

Kino pasakų genijus Timas Burtonas (sukūręs filmus „Didelės akys“, „Frankenvynis“, „Nakties šešėliai“, „Alisa Stebuklų šalyje“, „Svynis Todas“, „Mirusi nuotaka“ ir daug kitų) pristato naujausią savo darbą – nepaprastų stebuklų kupiną fantastinį nuotykių filmą „Panelės Peregrinės Ypatingų vaikų namai“.

Filmas sukurtas pagal pasaulinį amerikiečių rašytojo Ransom Riggs to paties pavadinimo bestselerį. Tradiciškai T. Burtono filmams, aktorių sąraše vien garsenybės ir įdomiausi nauji kino vardai – Eva Green, Asa Butterfield, Chris O'Dowd, Ella Purnell, Allison Janney, Rupertas Everettas, Terence Stamp, Judi Dench, Samuelis L. Jacksonas ir kiti.


SENEKOS DIENA (Senekos diena)

Žiūrėkite nuo rugsėjo 30 d.

Filmo „Senekos diena“ veiksmas vyksta Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo išvakarėse ir mūsų dienomis. Paskutiniais sovietmečio metais keli aštuoniolikmečiai įkuria Senekos draugiją. Jos motto „Gyvenk kiekvieną dieną taip, tarsi ji būtų paskutinė“. Meilės trikampis draugiją išardo tuomet, kai Baltijos kelyje tautos patiria ypatingą bendrumo jausmą. Po dvidešimt penkerių metų pagrindinis veikėjas Simonas (aktorius Dainius Gavenonis), iš pažiūros sėkmingas žmogus išgyvena nusivylimą savimi. Jis išdavė jaunystės idealus, tapo šaltu gyvenimo stebėtoju. Gyvenimas priverčia atverti savąją Pandoros skrynią.

Filme vaidins aktoriai Dainius Gavenonis, Elžbieta Latėnaitė, skambės grupė “Šiaurės kryptis”, kurios vienu lyderių buvo K. Vildžiūnas.

Pasak režisieriaus, ankstesnis jo filmas “Aš esi tu”(pasaulinė premjera – 2006 m. Kanų kino festivalio oficialioje programoje “Ypatingas žvilgsnis”) ir juosta “Senekos diena” sudarys diptichą. “Šiuos filmus netiesiogiai sieja pasikeitimo, pastangų nugalėti beprasmiško gyvenimo inerciją tema”, – sako “Senekos dienos” autorius.



Atgal prie naujienų

Jūsų bilietai
---00:00---
IŠ VISO: 0.00 €
Pirkti

DĖMESIO! Pasirinkus vietas salėje, bilietus galima tik pirkti - vietų rezervacija NEGALIMA. 

Vaikiškas bilietas galioja tik vaikams iki 12 metų. 

Kaip įsigyti bilietą?

Pasirinkite filmą.
Puslapio apačioje pasirinkite dieną, laiką, bilietus ir spauskite „PRIDĖTI REZERVACIJĄ“
Salės plane pasirinkite norimas vietas ir spauskite „PIRKTI“.

Reikia pagalbos? Išsamus gidas: >>>ČIA<<<

Partneriai
nSoft
UAB "Theatrical Film Distribution"
Kino teatras „Pasaka“
© 2024 Kino teatras „MINIJA“
E-sprendimas: nSoft.lt