Keistuolė Betė
Naujiena

"MIX" filmų savaitė 2019-09-04

KINO MYLĖTOJŲ DĖMESIUI !!!

Kino teatre „Minija“ rugsėjo 13 - 19 dienomis bus rodoma dar viena „MIX“ filmų savaitė.

Rugsėjo 13 dieną.

Dauntono Abatija“ (N-7) Drama

https://youtu.be/tu3mP0c51hE

1927-ieji. Pasibaigus išbandymų periodui ir atsigavus nuo patirtų sunkumų, Dauntono Abatijoje gyvenimas ima tekėti įprasta vaga. Iš televizijos ekranų žiūrovams pažįstama Crawley šeima sulaukia šią ramybę sujaukiančios žinios – aplankyti juos ketina pats karalius Jurgis V ir jo sutuoktinė, karalienė Marija! Prasideda varginantis pasiruošimas karališkam priėmimui, kurio sūkuryje paaiškėja ne viena įdomi detalė apie Crawley šeimą.

2010-ųjų rugsėjį britų kanalo ITV eterį pasiekęs televizijos serialas „Dauntono abatija“ netruko tapti bene populiariausiu televizijos reginiu šalyje ir už jos ribų. Šešis sezonus rodytas serialas, pasakojęs apie britų aristokratų gyvenimą kilstelėjo vietinį turizmą, o nakvynių ir ekskursijų pilyse lankomumas šoktelėjo kone dvigubai! Laukdami netrukus pasirodysiančio filmo, serialo „Dauntono abatija“ gerbėjai turi priežastį džiūgauti – kurti filmą ėmėsi legendinio serialo kūrėjai, į filmavimo aikštelę sugrąžinę daugelį seriale matytų aktorių – Maggie Smith, Michelle Dockery, Penelope Wilton, Joanne Froggatt, Hugh Bonneville ir daugelį kitų.



Rugsėjo 14 dieną.

Kur tu pradingai, Bernadeta?“ (N-13) Komedija, drama

https://youtu.be/2bKK6Xi5Afk

Pasaulinio garso Maria Sample bestseleriu paremtas filmas „Kur tu pradingai, Bernadeta?“ pristato komediją, kurios pagrindinė herojė – architektė Bernadeta Fox (akt. Cate Blanchett). Žavinga moteris, regis, turi viską: jaukius namus, nuostabią dukterį ir mylintį vyrą. Deja, už gražaus fasado slypi gilesnė istorija – vardan šeimos paaukojusi architektės karjerą, moteris gyvena nemylimame mieste ir jaučiasi dreifuojanti. Planuojant šeimos išvyką į Antarktidą, Bernadeta netikėtai pradingsta be pėdsakų – moteris leidžiasi į savęs pačios paieškas, pasaulio pakraštyje tikėdamasi iš naujo atrasti laimę, gyvenimo kelią ir vietą po saule.

Pristatęs jautrų filmą „Vaikystė“ (angl. „Boyhood“), režisierius Richard Linklater komedijinėje dramoje „Kur tu pradingai, Bernadeta?“ imasi ir toliau narstyti šeimos bei vidinio asmenybės virsmo temas, pagrindiniam vaidmeniui pakvietęs nuostabiąją Cate Blanchett. Gyvenimo kelio ir pašaukimo klausimus narstantis filmas istoriją pagardina humoro doze, negailėdamas jautrių gyvenimo akimirkų.

Filmas anglų kalba su lietuviškais subtitrais.



Rugsėjo 15 dieną.

Mano angelas“ (N-16) Drama, trileris

https://youtu.be/0yrel16En4o

Talentingosios aktorės Noomi Rapace („Mergina su drakono tatuiruote“, „Prometėjas“, „Septynios seserys“) vaidinama Lizė čia yra psichologiškai nestabili išsiskyrusi moteris, kovojanti dėl mažamečio sūnaus globos. Jos gyvenimas sugriuvo prieš šešerius metus, kai žuvo Lizės dukrelė. Sugniuždyta motina taip ir nesugebėjo atsigauti po šios siaubingos tragedijos. 

Lizės laukia dar vienas didžiulis sukrėtimas, kai vieną dieną gatvėje moteris pamato Lolą. Nors tai prieštarauja žinomiems faktams, sveikam protui ir realybei, apstulbinta Lizė yra įsitikinusi, kad ši atsitiktinai pamatyta mergaitė – jos duktė. 

Apakinta netikėtai atsiradusios vilties, moteris susidraugauja su Lolos mama Klere ir stengiasi su „savo dukra“ praleisti kuo daugiau laiko. Netrukus toks elgesys ima kelti nerimą. Lizės poelgiai pamažu tampa vis labiau nenuspėjami... 

Įtampa pasiekus stulbinančią atomazgą, paaiškėja kruopščiai slėptos paslaptys ir šokiruojanti tiesa. 

Filmas anglų kalba su lietuviškais subtitrais.



Rugsėjo 16 dieną.

Agentė“ (N-13) Trileris
https://youtu.be/BohQ70hr7Pg

Aštraus siužeto trileris „Agentė“, pasakojantis apie slaptas misijas karščiausiuose pasaulio taškuose atliekančią moterį, bandančią suderinti beprotiškai pavojingas pareigas ir netikėtai užsimezgusį slaptą meilės ryšį.

Izraelio žvalgybos tarnybos „Mossad“ strategas Tomas (akt. Martin‘as Freeman‘as), darbui Teherane, pasirinkęs agentę Reičelė (akt. Diane Kruger) vykdyti ypatingos paskirties misijas, niekada neabejojo savo sprendimu.

Ji – slapta agentė, turinti aukščiausio lygio karinį pasirengimą, geba susikalbėti įvairiomis pasaulio kalbomis, jos nesaisto jokie šeimyniniai santykiai, ji prisitaiko prie sudėtingiausių situacijų, o slaptosios tarnybos apie ją neturi jokių duomenų. Tad Reičelė yra tas asmuo, kurią infiltruoti į „Mossad“ veiklą – visiškai patikima. 

Išsiųsta į Irano sostinę Teheraną ji imasi naujo vaidmens – prisidengdama anglų – prancūzų kalbos mokytoja, Reičelė vykdo „Mossad“ paskirtas užduotis. Viena jų – infiltruotis ir užmegzti glaudžius ryšius su Farhadu Razavi (akt. Cas Anvar), kurio įmonė tiekia aukštųjų technologijų įrangą Irano kariuomenei. Tikrasis operacijos tikslas – slapta klausytis ir rinkti duomenis apie įmonės vykdomą veiklą. Tačiau viską apsunkina tarp užsienietės agentės ir žaviojo pleibojaus Farhado užsimezgęs aistringas romanas. Iš jo pasakojimų Reičel sužino, kad „Mossad“ organizacijos veikla paremta kruvinais įstatymais. Vardan savo tikslo organizacija pasiruošusi žudyti kiekvieną žmogų, nepaisydama jo rasės, lyties ar amžiaus. Reičelė gauna įsakymą atvilioti Farhadą į Berlyną ir perduoti organizacijos „Mossad“ žinion.

Jai patikėta užduotis tampa itin pavojinga ir nenuspėjama, kurią slaptoji agentė nusprendžia nedelsdama nutraukti. Ji pasiunčia slaptą žinią žvalgybininkui Tomui, kuris ją turi atšaukti iš operacijos ir kuo skubiau pargabenti namo, tačiau žavioji agentė dingsta be pėdsakų…



Rugsėjo 17 dieną.

Mano akių šviesa“ (N-16) Drama, trileris

https://youtu.be/Xp-vWkLelIk

Žemę užklumpa netikėtas likimas. Mirtį sėjantis maras išnaikina pusę žmonijos, didžiąją daugumą moterų, o planetoje įsivyrauja chaosas. Civilizacija beveik išnyksta, o likusieji vyrai ima sudarinėti grupuotes, ieškančias po maro išgyvenusių moterų.

Praėjus dešimtmečiui po katastrofos, postapokaliptiniame pasaulyje tėvas su savo dukra keliauja per civilizacijos griuvėsius. Vyras visomis išgalėmis stengiasi apsaugoti savo vaiką, kad aplinkiniai nesužinotų, jog ji – viena iš retų gyvų likusių moterų. Dėl savo dukros tėvas pasiryžęs viskam – slėptis, keliauti kaulus stingdančiais tyrais ir net žudyti. Tėvo ir dukros kelionė ne tik išbando abiejų jų išgyvenimo instinktus, bet ir ypatingai suartina. Ypatinga ryšį turinti šeima padarys viską, kad išliktų nužmogėjusioje visuomenėje.

Filmas anglų kalba su lietuviškais subtitrais.



Rugsėjo 18 dieną.

47 metrai: įkalintos po vandeniu“ (N-13) Siaubo, nuotykių

https://youtu.be/AUASbm32yHE

Ieškodamos nuotykių, Mia (akt. Sophie Nélisse), Saša (akt. Corinne Foxx), Aleksa (akt. Brianne Tju) ir Nikolė (akt. Sistine Stallone) keliauja nardyti į vandenyno gelmėse stūksantį majų miestą. Netikėtai griuvus statinio įėjimui, merginos ima naršyti povandeninius urvus ir tunelius, ieškodamos kito išėjimo. Rezervuaruose mažėjant oro atsargoms, privalu veikti greitai, tačiau klaidūs labirintai pasirodo esą ryklių mėgstama vieta. Įspūdingiausiu gyvenimo nuotykiu turėjęs tapti nardymas netrunka tapti kruvina kova dėl išgyvenimo ir klaustrofobiniu košmaru, kuriame siautėja alkani baltieji rykliai, o viltis išgyventi gęsta sulig kiekvienu įkvėpimu...

Filmas anglų kalba su lietuviškais subtitrais.



Rugsėjo 19 dieną.

Šiurpios istorijos pasakojimui tamsoje“ (N-13) Siaubo

https://youtu.be/_z_KFug5jAA

Ieškodami aštrių pojūčių, grupelė paauglių užklysta į didžiulį apleistą namą, kur suranda senovinę ranka parašytą knygą. Sužavėti paaugliai iškart pasineria į knygoje surašytas šiurpą keliančias istorijas. Galiausiai jie suvokia, kad tose istorijose minimų aukų vardai stebuklingai sutampa su jų pačių vardais. Pirminę reakciją – kad tai „nerealu“ ir „kieta“ – netrukus pakeičia sutrikimas, šokas ir tikras siaubas, nes šiurpios istorijos viena po kitos tampa realybe. Senos knygos puslapiuose įkalintos kraupios ne šio pasaulio būtybės atgyja su vieninteliu troškimu: žudyti. 

Šis pripažinto Holivudo vizionieriaus Guillermo del Toro („Pano labirintas“, „Pragaro vaikis“, „Ugnies žiedas“) siaubo filmas sukurtas pagal JAV itin populiarią rašytojo Alvin‘o Schwartz‘o trijų knygų seriją tuo pačiu pavadinimu. 

Filmas anglų kalba su lietuviškais subtitrais. 



Atgal prie naujienų

Jūsų bilietai
---00:00---
IŠ VISO: 0.00 €
Pirkti

DĖMESIO! Pasirinkus vietas salėje, bilietus galima tik pirkti - vietų rezervacija NEGALIMA. 

Vaikiškas bilietas galioja tik vaikams iki 12 metų. 

Kaip įsigyti bilietą?

Pasirinkite filmą.
Puslapio apačioje pasirinkite dieną, laiką, bilietus ir spauskite „PRIDĖTI REZERVACIJĄ“
Salės plane pasirinkite norimas vietas ir spauskite „PIRKTI“.

Reikia pagalbos? Išsamus gidas: >>>ČIA<<<

Partneriai
UAB "Garsų pasaulio įrašai"
Best Film
ACME Film
© 2024 Kino teatras „MINIJA“
E-sprendimas: nSoft.lt