Drakonų sergėtoja
Naujiena

Ką žiūrėsime balandį? 2017-04-14

GREITI IR ĮSIUTĘ 8 (The Fate Of The Furious)

Kinuose nuo balandžio 14 d. Anglų k.

Režisierius: F. Gary Gray

Po paskutinių Domo (Vin Diesel) ir kompanijos nuotykių, kurių metu buvo supakuotas ir į kalėjimą patupdytas Dekardas Šo (Jason‘as Statham‘as), automobilius dievinantys herojai apsiramino. Domas ir Letė (Michelle Rodriguez) mėgaujasi medaus mėnesiu, kiti kompanijos nariai irgi išsiskirstė kas sau.

Tačiau tarsi griaustinis iš giedro dangaus užgriūva nauja grėsmė. Paslaptinga moteris, žinoma „Šifro“ slapyvardžiu (Charlize Theron), atrodo, užkeri Domą ir priverčia jį pasukti nusikaltėlio keliu. Ištikimieji bičiuliai yra įsitikinę, kad Domas tiesiog šantažuojamas. Kaip ten bebūtų, detektyvo Hobso (Dwayne Johnson) vadovaujama kompanija turės pasitelkti visus sąjungininkus (net ir tą patį Dekardą Šo), kad nugalėtų paslaptingąją moterį, atėmusią iš jų mylimą bičiulį.


PONAS KŪDIKIS (Boss Baby)

Kinuose nuo balandžio 14 d. Dubliuotas lietuviškai.

Režisierius: Tom McGrath

Tėvams į namus parsinešus naujagimį, Timo (akt. Tobey Maguire) gyvenimas apsiverčia aukštyn kojomis – visas dėmesys sutelktas tik mažajam broliukui. O šis ne iš kelmo spirtas – kostiumu pasipuošęs mažylis kalba suaugusiojo žmogaus balsu (žinoma, tėvai apie tai net nenutuokia), ir vykdo slaptą misiją – atsikratyti visų šunyčių. Pasirodo, šie yra ne tokie jau nekalti, kokiais dedasi.

Mieli padarėliai yra pasiryžę užkariauti pasaulį. Ir Ponas kūdikis paskelbia jiems karą, tačiau be vyresniojo brolio pagalbos jų įveikti jis negalės. Sukandęs dantis Timas ryžtąsi padėti broliui, bet tik su sąlyga, kad įvykdęs misiją – kūdikis paliks jų namus. Nuotykiai prasideda!

„DreamWorks Animation“ studija ir animacinio filmo „Madagaskaras“ režisierius Tomas McGarthas naujame animaciniame nuotykių filme „Ponas kūdikis“ kviečia pažinti neįprasčiausią kūdikį pasaulyje.


NAKTIS SU UOŠVIU (All Nighter)

Kinuose nuo balandžio 21 d. Anglų k.

Režisierius: Gavin Wiesen

Nervingas Los Andželo muzikantas Martinas (akt. Emile Hirsch) dar labiau susijaudina, kai sužino, kad netrukus jo laukia pirmasis susitikimas su savo merginos Džinės (akt. Analeigh Tipton) tėvu. Ir ne veltui – šis itin griežtas, į kompromisus nelinkęs ir geru humoro jausmu nepasižymintis verslininkas Galo (akt. J.K. Simmons). Po pirmojo jų susitikimo pasitvirtina blogiausios Martino nuojautos – išrinktosios tėvui jis paliko nevykėlio įspūdį.

Tai buvo pirmasis ir paskutinis jų susitikimas, nes netrukus Džilė palieka Martiną. Gal viskas taip ir būtų pasibaigę... Tačiau po pusmečio ant Martino slenksčio pasirodo reiklusis Džinės tėtis ir paprašo pagalbos surasti jo dingusią dukterį. 

Netrukus du vienas kito nemėgstantys vyrai leidžiasi į beprotiškų nuotykių kupiną kelionę per visą miestą. Jų laukia pažintis su keistuoliais Džilės draugais, begalybė nesusipratimų ir netikėtumas supratus, kad net tokie skirtingi žmonės gali tapti... draugais.

Vaidina: J.K. Simmons, Emile Hirsch, Analeigh Tipton, Taran Killam, Kristen Schaal


 

GALAKTIKOS SERGĖTOJAI II (Guardians Of The Galaxy Vol.2)

Kinuose nuo balandžio 28 d. Anglų k.

Režisierius: James Gunn

Lakūnas Piteris kosmoso platybėse atradęs naująją savo šeimą – vieną keisčiausių super herojų komandų pasaulyje – kalbantį meškėną, į medį panašų humanoidą, žavingą žudikę ir kitus, naujoje filmo dalyje padarys viską, kad tokia neįprasta, skirtingų asmenybių sąjunga neiširtų. O pasistengti tikrai teks, nes kai seni priešai tampa draugais, o draugai – priešais.

Filme ir vėl gausu triuškinančiai juokingų pokštų ir nesusipratimų. Taip pat kvapą gniaužiančių kovų, galingų ginklų ir jaudinančios įtampos.

Ekranizuoti „Marvel“ komiksus apie kosmoso super herojus jau antrą sykį ėmėsi amerikeičių režisierius Jamesas Gunnas – jis režisavo ir pirmąją „Galaktikos sergėtojų“ dalį. Filme žiūrovai pamatys pirmojoje dalyje jau pamiltus aktorius ir istorijus naujokus: Chrisą Prattą, Zoe Saldana, Viną Dieselį, Bradley Cooperį, Kurtą Russellą, Sylvesterį Stallone ir kitus.


 

 

SPAUSK GAIDUKĄ (Free Fire)

Kinuose nuo balandžio 28 d. Anglų k.

Režisierius: Ben Wheatley

Prodiuseris: Martin Scorcese

Dvi nusikaltėlių gaujos susitinka apleistame sandėlyje, Bostono pakraštyje. Vieni nori įsigyti ginklų, kiti – juos parduoti. Atrodytų viskas paprasta, tačiau įvykiai klostosi nenuspėjamai. Prasideda susišaudymas ir išgyvenimo žaidimas: kiekvienas kovoja už save ir tikslas tik vienas – ištrūkti iš sandėlio gyvam.

Būrys garsiausių aktorių ir talentingi filmo kūrėjai jums padovanos išskirtinį reginį. Čia bus daug veiksmo, susišaudymų, nepakartojamų dialogų, „stogą raunančios“ muzikos... ir visą tai į vieną nepakartojamą visumą sujungs humoras.


Balandžio 6, 14, 20, 27 ir gegužės 4 d. tarp seansų vyks ir II-ojo audiovizualinio meno festivalio „Spektras“ renginiai.



Atgal prie naujienų

Jūsų bilietai
---00:00---
IŠ VISO: 0.00 €
Pirkti

DĖMESIO! Pasirinkus vietas salėje, bilietus galima tik pirkti - vietų rezervacija NEGALIMA. 

Vaikiškas bilietas galioja tik vaikams iki 12 metų. 

Kaip įsigyti bilietą?

Pasirinkite filmą.
Puslapio apačioje pasirinkite dieną, laiką, bilietus ir spauskite „PRIDĖTI REZERVACIJĄ“
Salės plane pasirinkite norimas vietas ir spauskite „PIRKTI“.

Reikia pagalbos? Išsamus gidas: >>>ČIA<<<

Partneriai
Kino centras „Skalvija“
Kino Pavasaris
Best Film
© 2024 Kino teatras „MINIJA“
E-sprendimas: nSoft.lt